Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Groenten

Garnituur

  • Bloedsinaasappels 4.0 st
  • Radijs 10.0 st
  • jonge spinazie 100.0 g

Opmaak


Het woord vinaigrette is afgeleid van het Franse woord vinaigre en betekent azijn. 

...

Bereiding

  1. Groenten

    • Schil de bospeen en snijd ze in gelijkmatige stukken.
    • Snijd de bieten in gelijkmatige stukken
    • Meng de groenten afzonderlijk van elkaar met tijm en olijfolie en kruid ze met zout en peper.
    • Rooster de groenten gedurende ca. 20 min op 185°C in de oven.
  2. Garnituur

    • Schil de sinaasappel en snijd de partjes eruit.
    • Maak de radijsjes schoon en snijd ze op de mandoline in plakjes.
    • Was de spinazie blaadjes en slinger ze droog in een slacentrifuge.
  3. Opmaak

    • Verdeel de geroosterde bieten en de wortel over de disposable bowls.
    • Verdeel hierover de sinaasappelpartjes en de gesneden radijs.
    • Maak de salade af met spinazie, granaatappel en wat sumak.
    • Verpak de vinaigrette in aparte disposable bakjes.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu