Groene salade met boontjes, kruiden en gerookte amandelen (delivery)
Het woord vinaigrette is afgeleid van het Franse woord vinaigre en betekent azijn.

Ingrediënten
Groene salade met boontjes, kruiden en gerookte amandelen (delivery)
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Salade
Opmaak

Ingrediënt naam
Salade
-
sperziebonen, gebroken 600.0 g
-
sugarsnaps 600.0 g
-
geschilde krielaardappelen 900.0 g
-
avocado 3.0 st
-
kropsla 400.0 g
-
Gerookte amandelen 125.0 g
-
Minikomkommer 3.0 st
-
bieslook 10.0 g
-
dille 20.0 g
-
kervel 15.0 g
-
verse munt 15.0 g
-
erwtensalade 60.0 g
Opmaak
-
gepofte quinoa 35.0 g
Bereiding
-
Salade
- Maak de sperziebonen en de sugarsnaps schoon en blancheer ze in water met wat zout.
- Was de krieltjes en kook ze gaar in water met wat zout, laat ze afkoelen en halveer ze.
- Maak de avocado’s schoon en snijd ze in stukken.
- Was de kropsla en slinger deze droog in een slacentrifuge.
- Hak de amandelen grof en snijd de komkommer in schijfjes.
- Snijd de bieslook fijn en pluk de rest van de kruiden.
-
Opmaak
- Verdeel de kropsla over de disposable bowls
- Verdeel de krieltjes, sperziebonen, sugarsnaps, avocado en de minikomkommer over de kropsla.
- Maak de salade af met de geplukte kruiden.
- Verpak de vinaigrette, amandelen en de quinoa in aparte disposable bakjes.