Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Salade

  • sperziebonen, gebroken 600.0 g
  • sugarsnaps 600.0 g
  • geschilde krielaardappelen 900.0 g
  • avocado 3.0 st
  • kropsla 400.0 g
  • Gerookte amandelen 125.0 g
  • Minikomkommer 3.0 st
  • bieslook 10.0 g
  • dille, gehakt 20.0 g
  • kervel 15.0 g
  • munt 15.0 g
  • erwten 60.0 g

Opmaak


Het woord vinaigrette is afgeleid van het Franse woord vinaigre en betekent azijn. 

...

Bereiding

  1. Salade

    • Maak de sperziebonen en de sugarsnaps schoon en blancheer ze in water met wat zout.
    • Was de krieltjes en kook ze gaar in water met wat zout, laat ze afkoelen en halveer ze.
    • Maak de avocado’s schoon en snijd ze in stukken.
    • Was de kropsla en slinger deze droog in een slacentrifuge.
    • Hak de amandelen grof en snijd de komkommer in schijfjes.
    • Snijd de bieslook fijn en pluk de rest van de kruiden.
  2. Opmaak

    • Verdeel de kropsla over de disposable bowls
    • Verdeel de krieltjes, sperziebonen, sugarsnaps, avocado en de minikomkommer over de kropsla.
    • Maak de salade af met de geplukte kruiden.
    • Verpak de vinaigrette, amandelen en de quinoa in aparte disposable bakjes.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu