Ingrediënten
Zomerse courgettesalade met eendenborst en yoghurt-tijmdressing
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Groenten
Opmaak
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/dressings,-vinaigrettes-en-saladeverrijkers/Hellmann's Yoghurt 1L.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Primerba Tijm.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/italiaanse-keuken/Design sans titre.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers 750 g.jpg)
Opmaak
Ingrediënt naam
Groenten
-
groene courgette 3.0 st
-
gele courgette 3.0 st
Opmaak
Opmaak
-
gerookte eendenborst 400.0 g
-
granaatappelpitten 50.0 g
-
pijpajuin, in julienne 50.0 g
-
pistachenoten, geroosterd 50.0 g
-
Eventueel enkele courgettebloemen om af te werken