Roodlof salade met geitenkaas en honing mosterd dressing (delivery)
Als chef wil je alleen maar het beste voor je gasten. Dat geldt ook voor de gerechten van je menukaart als je die voor bezorging aan wilt bieden. Met hier en daar een kleine aanpassing maak je jouw bestsellers klaar voor delivery en takeaway.

Ingrediënten
Roodlof salade met geitenkaas en honing mosterd dressing (delivery)
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Salade
Opmaak

Ingrediënt naam
Salade
-
roodlof 375.0 g
-
Witlof 375.0 g
-
rode sla, gekuist 250.0 g
Opmaak
-
granaatappelpitten 200.0 g
-
geitenkaas 300.0 g
-
bloedzuring 1.0 bakje
Bereiding
-
Salade
- Maak de witlof schoon en snijd de rode sla grof.
- Meng de witlof met de rode sla.
-
Opmaak
- Verdeel de salade over de disposable bowls.
- Verdeel de geitenkaas samen met de granaatappelpitjes over de salade en maak het geheel af met de bloedzuring.
- Verpak de dressing apart in een disposable bakje