Menu

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Salade

  • venkel 200.0 g
  • bleekselder 200.0 g
  • Tomatensoorten 3.0 kg
  • lavas 10.0 g
  • Hellmann's Basil Vinaigrette Vloeibaar 1L 2.0 dl

Opmaak

  • basilicum 2.0 st

Bereiding

  1. Salade

    • Maak de venkel en de bleekselderij schoon en snijd deze dun op de mandoline.
    • Zet de gesneden venkel en bleekselderij op ijswater.
    • Maak de tomaten schoon en snijd ze naar eigen inzicht in stukken.
    • Snijd de lavas ragfijn en vermeng deze met de basil vinaigrette.
  2. Opmaak

    • Verdeel de gesneden tomaten over de disposable bowls.
    • Leg de knapperige venkel en bleekselderij erbij en garneer salade met wat basilicum blaadjes.
    • Verpak de vinaigrette apart in disposable bakjes.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu