Menu

Goed personeel wordt snel schaarser. En convenience wordt steeds beter. Dan kan het slim zijn te bouwen op een bepaalde basis. Want convenience is al lang geen vies woord meer nu producenten steeds meer luisteren naar en ontwikkelen met foodprofessionals. Daardoor kunnen chefs zich richten op het creatieve proces waarvan hun hart sneller gaat kloppen én geld besparen op personeelsinzet, wervingscampagnes en inwerkperiodes.

Een zelfgemaakte fond smaakt het beste, maar vergt tijd en kwalitatieve ingrediënten. Goede convenience biedt creatieve chefs een flexibele basis om vaker van menu te kunnen wisselen zodat de gasten vaker reden hebben om terug keren. Knorr Professional bespaart je tijd en ook wij gebruiken kwalitatieve ingrediënten voor onze fonds, bouillons en sauzen.

Wildfond

Wildfond

Bij wild horen sauzen op basis van wildfond. En wij bereiden onze wildfond op dezelfde manier als restaurantkeukens, maar dan op grotere schaal. Onze wildfond bevat gegarandeerd alleen beenderen van hert, kruiden en verse groenten. 100% natuurlijke ingrediënten. Dat maakt onze fond vrijwel net zo goed als zelfgemaakt. De constante kwaliteit geeft rust en vertrouwen, de tijdwinst zorgt voor extra creativiteit en de keuken en onze fonds zijn guten- en lactosevrij.

Demi-glace Naturel

Demi-glace Naturel

De Demi-glace Naturel van Knorr Professional is een mooie basissaus met een intense en gebalanceerde smaak. De Demi-glace Naturel is bereid met 100% natuurlijke ingrediënten. De fond heeft de tijd gekregen om in te koken en is krachtig en niet zout van smaak. Intens en onderscheidend is deze demi-glace een perfect product om een geconcentreerde smaak mee te realiseren.

Bouillons

Bouillons

De vloeibare en geconcentreerde bouillons van Knorr Professional zijn geschikt als flexibele basis of als smaakmaker bij gerechten die makkelijk oplossen door hun vloeibare structuur. Dat maakt ze de beste vriend van vele chefs.

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu