Menu
Punten

Brasserie Het Rode Bos in Teuven is schitterend natuurlijk gelegen in Vlaanderen. Het is moeilijk een mooiere plek te bedenken om met wild te werken. Eigenaar Charles Lousberg vertelt hoe hij wild met beleving én tegen een betaalbare prijs serveert waar zijn gasten graag voor terug komen.

“Wij hebben een eigen jager die hier in de streek opereert. Hij levert zijn oogst aan een slager die het voor ons uitbeent. Die stukken verwerken wij vervolgens zelf.”

“Het is voor ons heel erg belangrijk dat het hier uit de streek komt. Daar staan we om bekend bij onze vaste gasten. Ze komen er speciaal voor. Ook omdat de jager goed bekend is in deze streek. We hebben gezamenlijk aan een reputatie gewerkt waarvoor de mensen terugkomen. Natuurlijk vooral in de herfst en winter.”

Gerechten Het Rode Bos

“We kunnen onze prijzen op brasserieniveau houden omdat we met het hele dier werken. Als we allemaal alleen maar reerug serveren verpesten we de markt en de prijs. Wij houden controle over onze keten. Met onze jager maken we goede prijsafspraken en met onze chef maken we mooie menu’s met het hele dier. Dat zorgt voor topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Dat houdt onze marges heel mooi en maakt onze gasten tot fans.”

Tips van Het Rode Bos

Tips van Het Rode Bos

  1. Zoek naar een goede jager of poelier als partner en maak scherpe afspraken
  2. Bied een menu aan waarin het hele dier verwerkt zit

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu