Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Spitskool

  • peper
  • zout
  • spitskool 20 bl

Duif

  • Kriekbier 1 dl
  • wilde duif 5 st
  • suiker 50 g
  • zout
  • peper

Afwerking

  • Shiso purper 2 Pack
  1. Spitskool

    Maak de spitskolen schoon en hou 10 mooie bladeren apart. Snij voorzichtig de nerven weg en blancheer de bladeren kort in gezouten water. Snij de rest van de kool in julienne. Zet de julienne aan in wat Phase en breng het geheel op smaak met de Primerba Curry en breng op smaak met peper en zout.

    Verdeel de julienne op de koolbladeren en rol ze stevig op in plastic folie. Stoom de koolrolletjes in de stoompan tot ze op temperatuur zijn.

  2. Duif

    Kruid de duivenborstjes met zout en peper en bak je in de Phase.

    Hou de duiven warm en blus de pan af met het kriekenbier. Voeg de suiker, de Demi Glace Natural en de Wildfond toe en laat zachtjes inkoken gedurende 5min.

  3. Afwerking

    Pak de koolrolletjes uit, snij ze netjes bij en verdeel ze over de borden. Leg de gebakken duivenborstjes op het bord en schep wat saus erbij. Garneer met de shisho purper.