Menu
Punten

Ingrediënten

+

Agnèssorelsoep variant met kippenbouillon:

Agnèssorelsoep variant met kippencrèmesoep


Een romige kippenvelouté met champignons en gekookte ham in plaats van ossentong. Deze Franse klassieker is de vol-au-vent in soepversie.

...

Bereiding

  1. Agnèssorelsoep variant met kippenbouillon:

    • Breng het water aan de kook en voeg al roerend de Knorr Professional Kippenbouillon Poeder toe.
    • Doe de champignonschijfjes en de room erbij en laat 5 minuten zachtjes koken.
    • Voeg al roerend de Knorr Professional Blanke Roux toe en laat 5 minuten zacht koken om de soep te laten binden.
    • Roer de reepjes kipfilet en gekookte ham door de soep.
    • Werk af met de fijngesneden bladpeterselie.
    Maak een snellere versie van deze agnèssorelsoep met Knorr Professional Kippencrèmesoep Poeder in plaats van de bouillon.
  2. Agnèssorelsoep variant met kippencrèmesoep

    • Breng het water aan de kook en voeg al roerend de Knorr Professional Kippencrèmesoep Poeder toe.
    • Voeg de champignonschijfjes toe en laat 5 minuten zachtjes koken om de soep te laten binden.
    • Roer de reepjes kipfilet en gekookte ham door de soep.
    • Werk af met de fijngesneden bladpeterselie.
    • Werk de agnessorelsoep af met slagroom of schenk er een scheutje sherry bij voor extra power.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu