Ingrediënten
Agnèssorelsoep
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Agnèssorelsoep variant met kippenbouillon:
Agnèssorelsoep variant met kippencrèmesoep
Ingrediënt naam
Agnèssorelsoep variant met kippenbouillon:
-
water 2.5 l
-
witte champignons, in schijfjes gesneden 250.0 g
-
room 250.0 ml
-
gerookte kipfilet 200.0 g
-
gekookte ham in julienne 200.0 g
-
bladpeterselie fijngesneden 10.0 g
Agnèssorelsoep variant met kippencrèmesoep
-
water 3.0 l
-
witte champignons, in schijfjes gesneden 250.0 g
-
gerookte kipfilet 200.0 g
-
gekookte ham in julienne 200.0 g
-
bladpeterselie fijngesneden 10.0 g