Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereiding


Geen tijd om je gerechten uren te stoven? Bespaar tijd met dit 'à la minute'-recept. U kunt dit stoofpotje bovendien het gehele jaar door serveren. Vervang buiten het wildseizoen het everzwijn door varkensvlees. 

...

Bereiding

  1. Bereiding

    Bak het in fijne reepjes gesneden everzwijnvlees kort aan in Phase. Snijd de eryngii in stukjes en bak ze kort aan. Kruid met peper en zout. Plaats het vlees met de eryngii in een kookpot. Stoof de fijngesneden uien en de gekneusde jeneverbessen in Phase. Blus af met de witte wijn en de balsamicoazijn. Los hierin de Wildfond op en voeg het water, de Mosterd, de aalbessengelei en de solo toe. Laat 5 minuten doorkoken en zeef de saus op het gebakken vlees en de eryngii. Laat 10 minuten op een zacht vuurtje stoven. Bind indien gewenst met de Bruine Roux en kruid naar smaak. Serveer met carpaccio van butternut en schijfjes rauwe eryngii.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu