Ingrediënten
Wildstoofpotje minute van everzwijn en eryngii
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding
![](/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/packshot/knorr-fonds-de-cuisine-fond-de-gibier-6-x-1-kg/packshot.jpg/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.140.140.jpeg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/fonds---aspics/Roux brun 1kg - 8711100637035_Knorr_Professional___Bruine_Roux_1_kg_Hero_Image3 (1).png)
Ingrediënt naam
Bereiding
-
everzwijnnek (of -schouder) 1.2 kg
-
vetstof 20.0 ml
-
eryngii 600.0 g
-
peper en zout
-
uien, fijngesneden 60.0 g
-
jeneverbessen 5.0 st
-
goede Italiaanse wijn 200.0 ml
-
balsamicoazijn 80.0 ml
-
water 400.0 ml
-
Amora mosterd Dijon 1025 gr 50.0 g
-
Aalbessengelei 80.0 g
-
Solo Professional Culinair 800.0 ml
-
verse butternut 500.0 g