Menu

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Salade

  • krielaardappelen, gekookt in de schil 1.2 kg
  • komkommer 400.0 g
  • artisjokken 300.0 g
  • gerookte forelfilets 300.0 g
  • kervel 20.0 g
  • dille 20.0 g
  • platte peterselie 20.0 g
  • witte peper, gemalen

Opmaak

Bereiding

  1. Salade

    • Was de kriel en kook ze in de schil met wat zout.
    • Snijd de gekookte kriel aardappeltjes in plakjes van 1 cm dikte.
    • Snijd de mini komkommers in plakjes en de artisjokken grof.
    • Breek de forelfilets in stukjes, pluk de kruiden en hak ze grof.
    • Meng de gesneden kriel samen met de komkommer, artisjokken, forel, kruiden en de zelfgemaakte dressing.
    • Breng het geheel op smaak met wat vers gemalen witte peper.
  2. Opmaak

    • Verdeel de aardappel forel salade over de salade bowls.
    • Maak de salade af met de baby kale en wat shiso en basilicum blaadjes.
    • Verpak de Knorr Croutons Natuur apart in een disposable bakje.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu