Aardappelsalade met gerookte forel, artisjok en verse kruiden (delivery)
Als chef wil je alleen maar het beste voor je gasten. Dat geldt ook voor de gerechten van je menukaart als je die voor bezorging aan wilt bieden. Met hier en daar een kleine aanpassing maak je jouw bestsellers klaar voor delivery en takeaway.

Ingrediënten
Aardappelsalade met gerookte forel, artisjok en verse kruiden (delivery)
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Salade
Opmaak

Ingrediënt naam
Salade
-
krielaardappelen, gekookt in de schil 1.2 kg
-
komkommer 400.0 g
-
artisjokken 300.0 g
-
gerookte forelfilets 300.0 g
-
kervel 20.0 g
-
dille 20.0 g
-
platte peterselie 20.0 g
-
witte peper, gemalen
Opmaak
Bereiding
-
Salade
- Was de kriel en kook ze in de schil met wat zout.
- Snijd de gekookte kriel aardappeltjes in plakjes van 1 cm dikte.
- Snijd de mini komkommers in plakjes en de artisjokken grof.
- Breek de forelfilets in stukjes, pluk de kruiden en hak ze grof.
- Meng de gesneden kriel samen met de komkommer, artisjokken, forel, kruiden en de zelfgemaakte dressing.
- Breng het geheel op smaak met wat vers gemalen witte peper.
-
Opmaak
- Verdeel de aardappel forel salade over de salade bowls.
- Maak de salade af met de baby kale en wat shiso en basilicum blaadjes.
- Verpak de Knorr Croutons Natuur apart in een disposable bakje.