Aberdeen Angus burger
De rundvlees burger, met het Angus vlees afkomstig van het Schotse Aberdeen, speelt in op de hedendaagse burger trend en kan als variatie dienen op de klassieke Amerikaanse hamburger.

Ingrediënten
Aberdeen Angus burger
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Zoet zuur
Hamburger
Ingrediënt naam
Zoet zuur
-
rijstazijn 75.0 ml
-
suiker 50.0 g
-
rode kool 0.25 st
Hamburger
-
augurken 10.0 st
-
bieslook 20.0 g
-
Angus burger 10.0 st
-
hamburgerbroodjes 10.0 st
-
aardappelsalade 500.0 g
-
Hellmann’s Sandwich Saus Pittige Rode Paprika met TABASCO® 200.0 g
-
cheddar 10.0 sn
Bereiding
-
Zoet zuur
Kook de rijstazijn samen met de suiker en laat het afkoelen.
Snijd de rode kool dun en marineer deze in de helft van het zoet zuur gedurende 12 uur.
-
Hamburger
Snijd de augurken in plakjes en de bieslook fijn.
Grill de hamburgers en vervolgens de broodjes.
Verdeel de aardappelsalade op het broodje en bestrooi met de fijngesneden bieslook.
Plaats daarop de hamburger en beleg deze met de plakjes augurk.
Spuit met behulp van een spuitflesje hierop de pittige paprikasaus en leg daarop de plak kaas.
Zet het geheel even onder de salamander zodat de kaas iets smelt.
Maak de hamburger af met de zoetzure rode kool en plaats het kapje erbij.