Menu

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereiding

Bereiding

  1. Bereiding

    • Breng het water aan de kook en voeg al roerend de kippenbouillonpasta toe.
    • Voeg de champignonschijfjes en de room toe en laat 5 minuten zachtjes koken.
    • Voeg al roerend de blanke roux toe en laat 5 minuten zachtjes koken om de soep te laten binden.
    • Werk de soep af met de gekookte kipfilet in reepjes en de reepjes Breydelspek.
    • Werk afmet de fijngesneden peterselie  
    TIP : Wie is Agnès Sorel? Ze was de maîtresse van de Franse koning Karel VII en inspiratiebron voor de Franse koning van de koks: Auguste Escoffier. Hij gaf haar naam aan verschillende van zijn gerechten.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu