Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Rundsvlees

  • Angusfilet 2500 g
  • gebroken zwarte peper 30 g
  • zout 20 g

Champignons

  • bruine kastanjechampignons 600 g

Tomaten

  • gerookt zout 20 g
  • mini kerstrostomaten 800 g

Voor de balsamicojus

  • balsamico, siroop 20 ml

Opmaak

  • spinaziescheuten, jonge 150 g
  1. Rundsvlees

    Breng de biefstukken op smaak met olie, zout en peper. Braad tot de gewenste gaarheid.

  2. Champignons

    Doe de champignons in een grote braadpan, voeg 100 ml olie toe en bak ze tot ze zacht zijn.
  3. Tomaten

    Giet de resterende olie bij de trostomaten en bak ze op een voorverwarmde grill tot de velletjes rimpelen. Haal ze van het vuur, voeg het gerookte zout erbij en houd ze warm
  4. Voor de balsamicojus

    Breng de Knorr Professional Demi-glace Natural samen met de balsamico siroop.

    Zet het vuur laag en laat nog 5minuten sudderen. Voeg dan de KNORR Professional Vleesglace toe, haal de pan van het vuur en houd ze warm.

  5. Opmaak

    Leg de gebakken champignons, de spinaziescheuten, de steak en de gerookte tomaten op een bord en besprenkel alles voor het serveren met de balsamicojus.