Angusfilet met kastanje champignons, gerookte tomaat en balsamicojus
De gerookte tomaat en de zoete glazuur vullen dit stuk rundvlees perfect aan.

Ingrediënten
Angusfilet met kastanje champignons, gerookte tomaat en balsamicojus
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Rundsvlees
Champignons
Tomaten
Voor de balsamicojus
Opmaak
Ingrediënt naam
Rundsvlees
-
vetstof 100.0 ml
-
Angusfilet 2500.0 g
-
gebroken zwarte peper 30.0 g
-
zout 20.0 g
Champignons
-
bruine kastanjechampignons 600.0 g
Tomaten
-
gerookt zout 20.0 g
-
vetstof 50.0 ml
-
mini kerstrostomaten 800.0 g
Voor de balsamicojus
-
Knorr Professional Vleesglace 20.0 g
-
balsamico, siroop 20.0 ml
-
Knorr Professional Natural Demi-Glace 500.0 ml
Opmaak
-
spinaziescheuten, jonge 150.0 g
Bereiding
-
Rundsvlees
Breng de biefstukken op smaak met olie, zout en peper. Braad tot de gewenste gaarheid.
-
Champignons
Doe de champignons in een grote braadpan, voeg 100 ml olie toe en bak ze tot ze zacht zijn. -
Tomaten
Giet de resterende olie bij de trostomaten en bak ze op een voorverwarmde grill tot de velletjes rimpelen. Haal ze van het vuur, voeg het gerookte zout erbij en houd ze warm -
Voor de balsamicojus
Breng de Knorr Professional Demi-glace Natural samen met de balsamico siroop.
Zet het vuur laag en laat nog 5minuten sudderen. Voeg dan de KNORR Professional Vleesglace toe, haal de pan van het vuur en houd ze warm.
-
Opmaak
Leg de gebakken champignons, de spinaziescheuten, de steak en de gerookte tomaten op een bord en besprenkel alles voor het serveren met de balsamicojus.