Menu

Ingrediënten

+

Bereiding

  • Phase with Natural Butter Flavour 900 ml 10.0 ml
  • appel, blokjes 200.0 g
  • ajuinblokjes 100.0 g
  • calvados 50.0 ml
  • water 1.0 l
  • Xeresazijn 40.0 ml
  • appelmousseline 200.0 g

Bereiding

  1. Bereiding

    • Verhit de Phase with Natural Butter Flavour en stoof er de appelblokjes en de uiblokjes in aan.
    • Voeg de Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers toe en laat even meestoven.
    • Blus het geheel met de Calvados en flambeer.
    • Voeg het water toe en breng aan de kook.
    • Voeg er al roerend de Knorr Fonds de Cuisine Wildfond Pasta toe en laat het geheel gedurende 5 minuten zachtjes koken.
    • Voeg de xeresazijn en de appelmousseline toe.
    • Bind het geheel met de Knorr Maizena Bruine Sausbinder.