Menu

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereiding

  • vetstof 10.0 ml
  • appel, blokjes 200.0 g
  • ajuinblokjes 100.0 g
  • calvados 50.0 ml
  • water 1.0 l
  • Xeresazijn 40.0 ml
  • appelmousseline 200.0 g

Bereiding

  1. Bereiding

    • Verhit de Phase with Natural Butter Flavour en stoof er de appelblokjes en de uiblokjes in aan.
    • Voeg de Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers toe en laat even meestoven.
    • Blus het geheel met de Calvados en flambeer.
    • Voeg het water toe en breng aan de kook.
    • Voeg er al roerend de Knorr Fonds de Cuisine Wildfond Pasta toe en laat het geheel gedurende 5 minuten zachtjes koken.
    • Voeg de xeresazijn en de appelmousseline toe.
    • Bind het geheel met de Knorr Maizena Bruine Sausbinder.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu