Appel cider saus

Ingrediënten
Appel cider saus
Bereiding



Bereiding
-
Phase with Natural Butter Flavour 900 ml 10.0 ml
-
appel, blokjes 200.0 g
-
ajuinblokjes 100.0 g
-
calvados 50.0 ml
-
water 1.0 l
-
Xeresazijn 40.0 ml
-
appelmousseline 200.0 g
Bereiding
-
Bereiding
- Verhit de Phase with Natural Butter Flavour en stoof er de appelblokjes en de uiblokjes in aan.
- Voeg de Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers toe en laat even meestoven.
- Blus het geheel met de Calvados en flambeer.
- Voeg het water toe en breng aan de kook.
- Voeg er al roerend de Knorr Fonds de Cuisine Wildfond Pasta toe en laat het geheel gedurende 5 minuten zachtjes koken.
- Voeg de xeresazijn en de appelmousseline toe.
- Bind het geheel met de Knorr Maizena Bruine Sausbinder.