Aziatische dipsaus met rode curry
Frisse yoghurt en oosterse kruiden. Meer heb je niet nodig voor een geslaagde dipsaus bij je BBQ-vlees en salades.

Ingrediënten
Aziatische dipsaus met rode curry
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze

Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
rode curry pasta 7.0 g
Bereiding
-
Bereidingswijze
- Bereid 350 g van deYoghurt-mayonaise dressing.
- Meng alle ingrediënten tot een homogene massa.
TIPS:- De Knorr Primerba Asian Pesto is een sterk geconcentreerd kruidenmengsel van gember, basilicum, koriander, cashewnoten en citroengras.
- Serveer deze dipsaus met yoghurt en rode curry met deKöfte op een stokje. Wedden dat er niets meer van overblijft?