Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereidingswijze

  • rundergehakt 750.0 g
  • ras el hanout kruiden 6.0 g
  • sjalot, fijngesneden 40.0 g
  • eieren 2.0 st
  • panko 30.0 g
  • satéstokjes of spiezen 10.0 st

De köfte of ‘vleesbal’ is typisch Turks. Op een stokje is het onweerstaanbare fingerfood voor je gasten.  

...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    • Meng alle ingrediënten tot een homogene massa.
    • Vorm het gehakt rond de stokjes.
    • Bak of gril tot de saté gaar is.  
    TIPS: 
    • Vervang het rundergehakt door lamsgehakt.
    • Laat de köftes opstijven in de koelkast voor je ze op de grill legt.
    • Experimenteer met oosterse kruiden tot je een echte signatuurkruiding hebt – het geheim van de chef.   
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu