Bavette met geroosterde Chinese kool en paprikasaus | Unilever Food Solutions
Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

Ingrediënten

+

Chinese kool

  • chinese kool 2 st
  • peper
  • zout
  • olijfolie

Saus

Groenten

  • jonge wortelen 2 bt
  • groene asperges, vers 30 st
  • olijfolie

Bereiding

  1. Chinese kool

    Halveer de kolen in de lengte met een mes. Leg ze op de snijkant op een teflon bakplaat. Rooster ze gedurende ca. 40 minuten op 200ºC en zet de ven van de oven laag.
  2. Saus

    Verwarm de Hollandaise saus en voeg de paprika en chili toe. Draai het geheel glad in een blender. Passeer de saus en giet het geheel in een siphon. Zet de siphon onder druk met een patroon en houd deze “au bain marie” warm.
  3. Bavette

    Kruid de bavette met peper en bak deze mooi rosé in de Phase. Snijd het vlees en kruid het na met zout.
  4. Groenten

    Schil dejonge wortelenen de asperges en blancheer de jonge wortelen. Strijk de groenten in met wat olijfolie en grill ze tot de juiste gaarheid is bereikt. Kruid ze met zout en peper.
  5. Opmaak

    Leg de kool op de borden en daarop de gesneden bavette en de gegrilde groenten. Spuit de paprikasaus erbij