Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding:

Garnituren:


Verfijnde verwennerij tijdens de feestdagen: kreeftensoep of bisque d'homard! De venkel, croutons en zeevruchten geven de soep een bite. 

...

Bereiding

  1. Bereiding:

    • Vermeng de Knorr Keeftensoep met het water tot een homogene massa en laat rustig opwarmen.
  2. Garnituren:

    • Stoof de zeevruchtenmengeling aan in vetstof en blus met de witte wijn.
    • Laat de wijn uitkoken en voeg de zeevruchtenmengeling toe aan de bisque.
    • Stoof de venkel en voeg toe aan de Knorr Kreeftensoep.
    • Meng de Knorr Primerba Basilicum door de bisque.
    • Werk de soep af met Knorr Natuur Croutons.
    • Een scheut slagroom, bieslook, enkele druppels truffelolie of het venkelgroen: als chef kun je eindeloos spelen met de garnituren. Zo geef je de soep telkens een andere touch.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu