Blanquette van lentegroenten

Ingrediënten
Blanquette van lentegroenten
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding


Ingrediënt naam
Bereiding
-
wortelen, geschild 250.0 g
-
bonen 250.0 g
-
water 1.0 l
-
witte selderijstengels 4.0 st
-
Solo Professional Culinair 200.0 ml
-
vetstof
-
erwten 300.0 g
-
courgettes, in stukken 50.0 g
-
witte champignons 300.0 g
Bereiding
-
Bereiding
Blancheer de wortels, de fijne boontjes en de witte selder. Verhit het water en los de bouillonpasta erin op. Voeg de Solo toe en laat even opkoken. Voeg het citroensap toe en bind de saus met de blanke roux. Laat even opkoken en voeg de Primerba Champignon toe.
Bak de champignons aan in Phase. Voeg de in partjes gesneden courgettes toe en bak ze kort mee.
Voeg de geblancheerde groenten en de erwtjes toe en verwarm. Meng de groenten met de saus en dresseer.