Bolognaisesaus met gemengd gehakt (sous-vide)
/main-header.jpg)
Ingrediënten
Bolognaisesaus met gemengd gehakt (sous-vide)
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze



Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
gemengd gehakt 2.0 kg
-
Fijngesneden ajuin 500.0 g
-
paprikamix, in blokjes 250.0 g
-
groenten, fijne brunoise diepvries 500.0 g
-
water 2.0 l
-
Knorr Primerba Sjalot 30.0 g
-
Knorr Koude Binder 50.0 g
Bereiding
-
Bereidingswijze
- Bak het gehakt los in een braadpan en koel snel terug.
- Stoom alle groenten naar keuze gedurende een 10-tal minuten en koel snel terug.
- Water en Tomatino, Groentenfond, Sjalot, Koude Basis Tomatensaus en Koude Binder vermengen en een vijftal minuutjes wachten.
- Voeg de gestoomde groenten en het gebakken gehakt koud aan de tomatensaus toe en roer goed om.
- Deze massa verdelen we over 3 vacuumkookzakken en vacumeren voor 30 sec of 98 %.
- Garen in combi-steamer op 80° C met stoom gedurende 35 minuten.
- Koel daarna snel terug in ijswater of met een snelkoeler.