Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereidingswijze

  • gemengd gehakt 2 kg
  • Fijngesneden ajuin 500 g
  • paprikamix, in blokjes 250 g
  • groenten, fijne brunoise diepvries 500 g
  • water 2 l
  • Knorr Koude Binder 50 g
  1. Bereidingswijze

    • Bak het gehakt los in een braadpan en koel snel terug.
    • Stoom alle groenten naar keuze gedurende een 10-tal minuten en koel snel terug.
    • Water en Tomatino, Groentenfond, Sjalot, Koude Basis Tomatensaus en Koude Binder vermengen en een vijftal minuutjes wachten.
    • Voeg de gestoomde groenten en het gebakken gehakt koud aan de tomatensaus toe en roer goed om.
    • Deze massa verdelen we over 3 vacuumkookzakken en vacumeren voor 30 sec of 98 %.
    • Garen in combi-steamer op 80° C met stoom gedurende 35 minuten.
    • Koel daarna snel terug in ijswater of met een snelkoeler.