Borrelplank
Een borrelplank is een goed alternatief om met overgebleven producten nog iets moois te maken. Rauwkost terug op de borrelplank speels, kleurrijk, knapperig en bovenal erg lekker!

Ingrediënten
Borrelplank
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Braadworst
Gerookte zalm
Mosterd mayonnaise

Ingrediënt naam
Braadworst
-
geklaarde boter
-
braadworst 5.0 st
-
kerriepoeder
Gerookte zalm
-
Hellmann's Sandwich Delight Roomkaas Natuur 50.0 g
-
gerookte zalm 150.0 g
-
Chips 200.0 g
-
limoencress 1.0 Pack
Mosterd mayonnaise
-
Hellmann's Real mayonaise 5L 500.0 g
-
limoensap 15.0 g
-
zestes van limoen 2.0 g
-
komkommer 200.0 g
-
wortelen 200.0 g
-
Witlof,stronken 10.0 st
Bereiding
-
Braadworst
- Verwarm de braadworsten in de verpakking.
- Haal de braadworsten uit de verpakking.
- Bak de braadworsten in watboter rondom bruin op de bakplaat of pan.
- Snijd de braadworsten en maak af met wat kerriepoeder.
TIP: Vervang de braadworst met de The Vegetarian Butcher NoBratwurst voor een vegetarische alternatief. Verrassend lekker ! -
Gerookte zalm
- Doe de roomkaas in een spuitzakje en snijd de zalm in plakjes.
- Beleg de chips met de zalm en spuit hierop wat roomkaas.
- Garneer met de limoencress.
-
Mosterd mayonnaise
- Meng alle ingrediënten samen in een kom.
- Snijd de groenten in battonets (reepjes) en steek ze speels in de mosterd mayonnaise.
-
Opmaak
- Serveer alles samen op een plank.