Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Skewer

  • scampi’s 20/30 50 st
  • cajunkruiden 10 g
  • satéstokjes of spiezen 10 st

Romige dip

  • cajunkruiden 5 g

Geroosterde paprikareepjes

  • paprikamix, in julienne 300 g
  • Hollandse zoete ui 100 g
  • komkommerstaafjes, zonder zaden 100 g
  1. Skewer

    • Meng de scampi met de Knorr Primerba Rode Pesto, de Knorr Professional Specerijenpuree Paprika en de cajun kruiden.
    • Verdeel de scampi’s over de spiesjes.
    • Bak of de grill de spiesjes tot ze gaar zijn.
  2. Romige dip

    • Alles goed mengen
  3. Geroosterde paprikareepjes

    • Meng de paprika reepjes met de Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers.
    • Rooster deze in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 15 minuten.
    • Koel deze vervolgens snel terug.
    • Meng hieronder de zoete ui en de komkommer.
    • Breng op smaak met de Hellmann’s Vinaigrette Frambozen.