Menu

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Skewer

  • scampi’s 20/30 50.0 st
  • cajunkruiden 10.0 g
  • satéstokjes of spiezen 10.0 st

Romige dip

  • Hellmann's Sandwich Delight Naturel 100.0 g
  • cajunkruiden 5.0 g

Geroosterde paprikareepjes

  • paprikamix, in julienne 300.0 g
  • Hollandse zoete ui 100.0 g
  • komkommerstaafjes, zonder zaden 100.0 g

Bereiding

  1. Skewer

    • Meng de scampi met de Knorr Primerba Rode Pesto, de Knorr Professional Specerijenpuree Paprika en de cajun kruiden.
    • Verdeel de scampi’s over de spiesjes.
    • Bak of de grill de spiesjes tot ze gaar zijn.
  2. Romige dip

    • Alles goed mengen
  3. Geroosterde paprikareepjes

    • Meng de paprika reepjes met de Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers.
    • Rooster deze in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 15 minuten.
    • Koel deze vervolgens snel terug.
    • Meng hieronder de zoete ui en de komkommer.
    • Breng op smaak met de Hellmann’s Vinaigrette Frambozen.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu