USA Skewer met scampi met een romige dip en geroosterde paprikareepjes

Ingrediënten
USA Skewer met scampi met een romige dip en geroosterde paprikareepjes
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Skewer


Romige dip



Geroosterde paprikareepjes

Ingrediënt naam
Skewer
-
scampi’s 20/30 50.0 st
-
cajunkruiden 10.0 g
-
satéstokjes of spiezen 10.0 st
Romige dip
-
cajunkruiden 5.0 g
Geroosterde paprikareepjes
-
paprikamix, in julienne 300.0 g
-
Hollandse zoete ui 100.0 g
-
komkommerstaafjes, zonder zaden 100.0 g
Bereiding
-
Skewer
- Meng de scampi met de Knorr Primerba Rode Pesto, de Knorr Professional Specerijenpuree Paprika en de cajun kruiden.
- Verdeel de scampi’s over de spiesjes.
- Bak of de grill de spiesjes tot ze gaar zijn.
-
Romige dip
- Alles goed mengen
-
Geroosterde paprikareepjes
- Meng de paprika reepjes met de Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers.
- Rooster deze in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 15 minuten.
- Koel deze vervolgens snel terug.
- Meng hieronder de zoete ui en de komkommer.
- Breng op smaak met de Hellmann’s Vinaigrette Frambozen.