Menu

Ingrediënten

+

Bereidingswijze

  • Phase with Natural Butter Flavour 900 ml 15.0 ml
  • ui, fijngesneden 250.0 g
  • rundburger 10.0 st
  • Pastridor Skyr burger buns 10.0 st
  • Belgische abdijkaas 10.0 sneden
  • tomaat 20.0 sn
  • sla 10.0 bl

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    • Verhit de Phase with Natural Butter Flavour en bak er de fijngesneden ajuin in aan tot die goudbruin is.
    • Voeg vervolgens de Knorr Professional Intense Flavours Deep Smoke toe en zet opzij.
    • Bak de rundburgers tot de gewenste gaarheid in wat Phase with Natural Butter Flavour.
    • Snij het hamburgerbroodje doormidden en grill het vervolgens.
    • Plaats op het onderste deel van het broodje de Hellmann’s Real Mayonaise gevolgd door de rundburger, de abdijkaas en de gerookte ui.
    • Werk af met de Hellmann’s Ketchup, de sla en de tomaatschijfjes.
    • Sluit het broodje en serveer.