Smoky beef burger

Ingrediënten
Smoky beef burger
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze



Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
vetstof 15.0 ml
-
ui, fijngesneden 250.0 g
-
Burger buns 10.0 st
-
Belgische abdijkaas 10.0 sneden
-
tomaat 20.0 sn
-
sla 10.0 bl
-
sriracha saus
Bereiding
-
Bereidingswijze
- Verhit wat vetstof en bak er de fijngesneden ajuin in aan tot die goudbruin is.
- Voeg vervolgens de Knorr Professional Intense Flavours Deep Smoke toe en zet opzij.
- Bak de The Vegetarian Butcher™ Raw NoBeef Burger tot de gaar.
- Snij het hamburgerbroodje doormidden en grill het vervolgens.
- Plaats op het onderste deel van het broodje de Hellmann’s Real Mayonaise gevolgd door de The Vegetarian Butcher™ Raw NoBeef Burger, de abdijkaas en de gerookte ui.
- Werk af met de sriracha , de sla en de tomaatschijfjes.
- Sluit het broodje en serveer.