Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereidingswijze


...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    • Trek met behulp van een vork de eryngii in reepjes.
    • Meng deze met de Knorr Professional Liquide Concentrate Groenten, de Knorr Professional Specerijenpuree Paprika, de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook, de Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers en de Hellmann’s Vinaigrette Red onion sjalot.
    • Plaats dit mengsel op een bakplaat en bak in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 20 minuten.
    • Meng ondertussen de Hellmann’s Real Mayonaise en de Knorr Intense Flavours Deep Smoke tot een homogene massa.
    • Rooster de hamburgerbroodjes en besmeer deze met de bekomen mayonaise.
    • Verdeel de ‘pulled mushroom’ hierover.
    • Sluit het broodje en serveer.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu