Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereidingswijze

  • eryngii 800 g
  • Spanish Style briochehamburger bun Pastridor 10 st
  1. Bereidingswijze

    • Trek met behulp van een vork de eryngii in reepjes.
    • Meng deze met de Knorr Professional Geconcentreerde Bouillon Groenten, de Knorr Professional Specerijenpuree Paprika, de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook, de Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers en de Hellmann’s Vinaigrette Cider Sherry Vinegar.
    • Plaats dit mengsel op een bakplaat en bak in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 20 minuten.
    • Meng ondertussen de Hellmann’s Real Mayonaise en de Knorr Intense Flavours Deep Smoke tot een homogene massa.
    • Rooster de hamburgerbroodjes en besmeer deze met de bekomen mayonaise.
    • Verdeel de ‘pulled mushroom’ hierover.
    • Sluit het broodje en serveer.