Pulled mushroom burger

Ingrediënten
Pulled mushroom burger
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze






Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
eryngii 800.0 g
-
Hellmann's Vinaigrette Cider Sherry Vinegar 50.0 ml
-
Spanish Style briochehamburger bun Pastridor 10.0 st
Bereiding
-
Bereidingswijze
- Trek met behulp van een vork de eryngii in reepjes.
- Meng deze met de Knorr Professional Geconcentreerde Bouillon Groenten, de Knorr Professional Specerijenpuree Paprika, de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook, de Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers en de Hellmann’s Vinaigrette Cider Sherry Vinegar.
- Plaats dit mengsel op een bakplaat en bak in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 20 minuten.
- Meng ondertussen de Hellmann’s Real Mayonaise en de Knorr Intense Flavours Deep Smoke tot een homogene massa.
- Rooster de hamburgerbroodjes en besmeer deze met de bekomen mayonaise.
- Verdeel de ‘pulled mushroom’ hierover.
- Sluit het broodje en serveer.