Menu

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Pickled groenten

  • spitskool 150.0 g
  • wortel 150.0 g
  • rode ui, fijngesneden 100.0 g

Saus

  • Hellmann’s Vegan Mayonaise 200.0 g

Opmaak

Bereiding

  1. Pickled groenten

    • Meng de in linten gesneden, spitskol en wortel met de in reepjes gesneden rode ui.
    • Meng deze groenten met de Hellmann’s Citrus Vinaigrette.
  2. Saus

    • Meng alle ingrediënten voor de saus.
  3. Opmaak

    • Bak de witte vloerpistolet volgens de intructies op de verpakking.
    • Bak de Raw NoBeef Burger tot gaar.
    • Snij de witte vloerpistolet overlangs en verdeel op de onderkant de pickled groenten.
    • Gevolgd door de Raw NoBeef Burger.
    • Verdeel de saus hierop en werk af met de kropsla.
    • En verdeel de gebroken hazelnoot hierover en optioneel wat schijven tomaat.
    • Sluit de broodjes.
    TIP: Je kan variatie brengen in de pickled groenten, vervang de spitskool door rode kool in de winter bv. Voor een niet vegan burger kan je hier ook wat kaas toevoegen aan de burger.  
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu