Go Nuts Burger met pickled groenten, rode pestomayonaise en hazelnoot
Van een mespuntje sambal tot een lepeltje versgemalen chilipepers: hoe pikant heb jij deze veggieburger het liefst? De knapperige, gepekelde groenten in dit recept geven de juicy Raw NOBeef Burger van The Vegetarian Butcher extra karakter en smaak.

Ingrediënten
Go Nuts Burger met pickled groenten, rode pestomayonaise en hazelnoot
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Pickled groenten

Saus


Opmaak

Ingrediënt naam
Pickled groenten
-
spitskool 150.0 g
-
wortel 150.0 g
-
rode ui, fijngesneden 100.0 g
Saus
-
Hellmann’s Vegan Mayonaise 200.0 g
Opmaak
-
witte vloerpistolet Lantmannen 10.0 st
-
kropsla 200.0 g
-
hazelnootjes (getoast) 50.0 g
Bereiding
-
Pickled groenten
- Meng de in linten gesneden, spitskol en wortel met de in reepjes gesneden rode ui.
- Meng deze groenten met de Hellmann’s Citrus Vinaigrette.
-
Saus
- Meng alle ingrediënten voor de saus.
-
Opmaak
- Bak de witte vloerpistolet volgens de intructies op de verpakking.
- Bak de Raw NoBeef Burger tot gaar.
- Snij de witte vloerpistolet overlangs en verdeel op de onderkant de pickled groenten.
- Gevolgd door de Raw NoBeef Burger.
- Verdeel de saus hierop en werk af met de kropsla.
- En verdeel de gebroken hazelnoot hierover en optioneel wat schijven tomaat.
- Sluit de broodjes.
TIP: Je kan variatie brengen in de pickled groenten, vervang de spitskool door rode kool in de winter bv. Voor een niet vegan burger kan je hier ook wat kaas toevoegen aan de burger.