Boterboontjes met fijne kruiden en knoflook als fingerfood
Verleid je gasten met herkenbare smaken van vroeger. Zoals deze boterboontjes met kruiden. Boterig en zacht van smaak, en in handige fijngepureerde porties.

Ingrediënten
Boterboontjes met fijne kruiden en knoflook als fingerfood
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze



Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
gekookte boterboontjes, gebroken 800.0 g
-
water 40.0 ml
Bereiding
-
Bereidingswijze
- Blix de gekookte boterboontjes met het water, de Knorr Primerba Tuinkruiden, de Knorr Primerba Knoflook tot een gladde massa.
- Voeg de Knorr Bereiding voor Terrines, Soufflés, Gratins toe en blix alles tot 1 geheel.
- Verdeel over vormpjes en gaar in de combisteamer op 90°C en 100% stoom gedurende 15 à 50 minuten. naargelang de massa.
TIP: Je gasten eten ook met hun ogen. Serveer het fingerfood in fijne sliertjes, zoals echte boterboontjes.