Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereidingswijze


...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    -Vermeng de rijst met water en kippenbouillon in gastronormbak.

    -Plaats in de combi-steamer op 100% stoom, 100°C., gedurende 40min

    -Verhit de PHASE en stoof hierin de ui gedurende 2 min., voeg de paprika toe en stoof opnieuw voor 2 min.

    -Voeg Knoflook, Sambal, suiker en komijn toe, stoof verder voor 2 min.

    -Voeg de kokosmelk, Visbouillon en Tomatino toe en laat 10 min. sudderen.

    -Voeg de gemarineerde visblokjes samen met de marinade toe aan het stoofpotje. Laat 5 minuten pruttelen, werk af met de koriander en het limoensap en serveer met de rijst.

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu