Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereidingswijze

  • stevige vis, in stukjes van 5 cm. 5 kg
  • limoen (sap) 10 st
  • peper
  • zout
  • Rode paprika, in reepjes 5 kg
  • Uien, ringen 1 kg
  • kokosmelk 4 l
  • komijnpoeder 50 g
  • Koriander, fijngesneden 30 g
  1. Bereidingswijze

    -Vermeng de vis met het limoensap en kruid met peper en zout, dek af en laat 15 min. marineren in de koeling.

    -Verhit de Phase en stoof er de paprika met de uien in aan, voeg de Knoflookpuree toe en stoof 10 min. verder.

    -Blus met de kokosmelk en voeg de Visfumet en het komijnpoeder toe.

    -Roer er de Napoletana onder en doe in een gastrobak van 5 cm. hoog

    -Haal de vis uit marinade en kruid met peper en zout en leg boven op de rest van de bereiding.

    -Dek af, plaats in een tot 100°C voorverwarmde oven en laat ongeveer 20 min. garen.

    -Werk af met koriander en serveer met jasmijnrijst.