Ingrediënten
Braziliaanse visstoofpot met limoen en knoflook
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Knoflook Specerijenpuree 750 g.jpg)
![](/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/packshot/knorr-professional-fonds-déshydratés-fumet-de-poisson-6-x-900-g/packshot.jpg/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.140.140.jpeg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/italiaanse-keuken/Pronto Can HI.png)
Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
stevige vis, in stukjes van 5 cm. 5.0 kg
-
Limeon 10.0 st
-
peper
-
zout
-
vetstof 200.0 ml
-
Rode paprika, in reepjes 5.0 kg
-
Uien, ringen 1.0 kg
-
kokosmelk 4.0 l
-
komijnpoeder 50.0 g
-
Koriander, fijngesneden 30.0 g