Brochettes van gemarineerde scampi's
Deze feestelijke en pittig gemarineerde scampi’s op een stokje mogen niet ontbreken op je BBQ. De cajunkruiden geven de scampi’s een lichtgerookte smaak.

Ingrediënten
Brochettes van gemarineerde scampi's
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze


Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
Scampi, rauw gepeld 50.0 st
-
cajunkruiden 10.0 g
-
satéstokjes of spiezen 10.0 st
Bereiding
-
Bereidingswijze
- Meng de scampi’s met de Knorr Primerba Rode Pesto, de Knorr Professional Specerijenpuree Paprika en de cajunkruiden.
- Verdeel de scampi’s over de spiesjes.
- Bak of de gril de spiesjes tot ze gaar zijn.
TIP: Cajunkruiden zijn afkomstig uit het Amerikaanse Louisiana. Zwarte peper, zout, en ui-, paprika- en knoflookpoeder vormen de basis van die kruidenmix.