Bulgur met Hummus

Ingrediënten
Bulgur met Hummus
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bulgur

Rijstazijn
Hummus
Opmaak
Ingrediënt naam
Bulgur
-
Bulgur 200.0 g
-
eau 4.0 dl
-
Curry Madraz Jonnie Boer 10.0 g
-
olijfolie 10.0 g
Rijstazijn
-
rijstazijn 250.0 ml
-
kristalsuiker 100.0 g
Hummus
-
kikkererwten, geweekt 230.0 g
-
olijfolie extra vierge 20.0 g
-
tahini 25.0 g
-
Bahdridi Jonnie Boer 2.0 g
-
citroenrasp 10.0 g
-
knoflookteentjes 1.0 st
Opmaak
-
fijngesneden munt 3.0 g
-
koriander, fijngehakt 3.0 g
-
kerstomaatjes 150.0 g
-
snackkomkommer 100.0 g
-
Radijs 50.0 g
-
granaatappel 100.0 g
-
zoetzure rode ui 50.0 g
-
viooltjes 10.0 st
-
Hellmann's Vinaigrette Citrus 50.0 g
Bereiding
-
Bulgur
- Kook water met de Knorr 1-2-3 Groentebouillon zoutarm en Curry Madras Jonnie Boer en olijfolie, als de bouillon kookt
- Voeg de bulgur toe, als het kookt 1 keer doorroeren, zet de pan van het vuur, en laat met deksel erop afkoelen.
-
Rijstazijn
- Kook de rijstazijn met de suiker op en zet koel.
- Giet de koude rijstmarinade op de fijn gesneden rode ui strips dek af en zet koel doe dit minimaal 1 dag van te voren.
- Giet de koude rijstazijn ,op de dag van gebruik op de gesneden snackkomkommer.
-
Hummus
- Giet de kikkererwten af en vang het vocht op, en maal deze fijn in de magimix, voeg de overige ingredienten toe en maal verder, voeg eventueel nog wat kikkererwtenvocht toe
- Maak de hummus 1 dag van tevoren voor de smaak ontwikkeling.
-
Opmaak
- Roer de bulgur 1 keer door, en meng met de fijngesneden munt/koriander en verdeel op de borden/kommetjes of glaasjes.
- Doe de hummus in een spuitzak en spuit kleine dopjes op de bulgur.
- Decoreer de bulgur met de tomaatjes/komkommer/radijs/uitjes en de granaatappelpitten.
- Besprenkel het geheel met de vinaigrette en decoreer met de vioolblaadjes.