Burger-O-Bello met pesto van walnoot, tuinkers, oud brugge kaasen en gegrilde portabello
Een vegetarische hamburger met de bite van echt vlees geserveerd met een voedzame en smeuïge walnotenpesto. De mayonaisesaus en waterkers zorgen voor de frisse toets.

Ingrediënten
Burger-O-Bello met pesto van walnoot, tuinkers, oud brugge kaasen en gegrilde portabello
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Pesto van walnoot



Opmaak

Ingrediënt naam
Pesto van walnoot
-
walnoten 25.0 g
-
oud brugge kaas 150.0 g
-
waterkers 100.0 g
Opmaak
-
witte vloerpistolet Lantmannen 10.0 st
-
portobello 10.0 st
-
Rode paprika, in reepjes 200.0 g
-
veldsla 50.0 g
-
veldsla 50.0 g
Bereiding
-
Pesto van walnoot
- Plaats de walnoten en de in stukken gesneden oud Brugge kaas in de blender.
- Hak deze door middel van korte pulsen in een grove structuur.
- Voeg de rest van de ingrediënten toe en mix tot een mooie pesto.
-
Saus
- Meng alle ingrediënten tot een homogene saus.
-
Opmaak
- Bak de witte vloerpistolet volgens de instructies op de verpakking.
- Bak de Raw NoBeef Burger tot gaar.
- Grill of bak ondertussen de portabello champignons.
- Snij het broodje overlangs en verdeel wat van de walnoten pesto op de onderkant.
- Plaats hierop de gesneden gegrilde rode paprika
- Plaats de gebakken Raw NoBeef Burger.
- Hieropvolgend de saus verdelen.
- Gevolgd door de gebakken portabello champignon en afwerken met de veldsla.
- Sluit het broodje.
TIP: Grill de Raw NoBeef Burger om een rokerige smaak aan de burger toe te voegen. De pesto gebruikt in dit recept kan een leuke variatie zijn voor een pastagerecht (warm of koud).