Champignons met maïs en paprika
Zet je graag een iets pittiger gerecht op het menu dat bewoners zin geeft om te eten? Dan zijn deze champignons met paprika’s, oregano en sambal precies wat je zoekt.
.jpg)
Ingrediënten
Champignons met maïs en paprika
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding


Ingrediënt naam
Bereiding
-
parijse champignons 500.0 g
-
maiskorrels 200.0 g
-
rode paprika 100.0 g
-
groene paprika 100.0 g
-
water 320.0 ml
-
vetstof 50.0 g
-
oregano 6.0 g
Bereiding
-
Bereiding
- Stoom de champignonsen andere groenten gaar.
- Breng water aan de kook en los het Knorr Groentebouillon Poeder op.
- Bind dat met Maizena Blanke Sausbinder, meng er de vloeibare boter onder, werk af met de kruiden.
- Giet de bouillon over de gestoomde groenten en roer goed om.