Chef Traiteur - Chinese kip met curry-kokos, groenten en rijst

Ingrediënten
Chef Traiteur - Chinese kip met curry-kokos, groenten en rijst
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze




Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
kipfilet, in blokjes gesneden 5.0 kg
-
currypoeder 100.0 g
-
vetstof 400.0 ml
-
water 1.0 l
-
Knorr Professional geconcentreerde Kippenbouillon 60.0 ml
-
kokosmelk 1.0 l
-
kurkuma 25.0 g
-
Solo Professional Culinair 1.0 l
-
Knorr Parboiled Langkorrelrijst, gegaard 10.0 kg
-
diepvriesgroenten Ardo ‘Forestière mix’, gegaard 3.5 kg
-
diepvries tomatenblokjes 500.0 g
-
diepvries lente-ui 100.0 g
Bereiding
-
Bereidingswijze
- Kruid de kippenfilet met het currypoeder.
- Verhit de Phase en bak hierin het kippenvlees tot het gaar is.
- Koel zo snel mogelijk terug.
- Vermeng water,Kippenbouillon, kokosmelk, kurkuma, Solo Culinair, Gember, Curry en Asian Pesto tot een homogeen geheel en bind met de Koude Binder.
- Meng dit met de rijst, de groenten en het vlees tot een geheel.
- Werk eventueel af met de tomatenblokjes en lente-ui.