Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereidingswijze

  • kipfilet, in blokjes gesneden 5 kg
  • currypoeder 100 g
  • water 1 l
  • Knorr Professional geconcentreerde Kippenbouillon 60 ml
  • kokosmelk 1 l
  • kurkuma 25 g
  • Knorr Parboiled Langkorrelrijst, gegaard 10 kg
  • diepvriesgroenten Ardo ‘Forestière mix’, gegaard 3.5 kg
  • diepvries tomatenblokjes 500 g
  • diepvries lente-ui 100 g
  1. Bereidingswijze

    • Kruid de kippenfilet met het currypoeder.
    • Verhit de Phase en bak hierin het kippenvlees tot het gaar is.
    • Koel zo snel mogelijk terug.
    • Vermeng water,Kippenbouillon, kokosmelk, kurkuma, Solo Culinair, Gember, Curry en Asian Pesto tot een homogeen geheel en bind met de Koude Binder.
    • Meng dit met de rijst, de groenten en het vlees tot een geheel.
    • Werk eventueel af met de tomatenblokjes en lente-ui.