Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereidingswijze

  • water 7.5 l
  • kippenfilet, in blokjes van 3 op 3 cm 5 kg
  • currypoeder 100 g
  • Parijse Champignons, in vieren gesneden 1.5 kg
  • Rode paprika, in reepjes 1 kg
  • geblancheerde en in 2 gesneden groene boontjes 1 kg
  • kokosmelk 1 l
  • kurkuma 25 g
  • tomaten in blokjes 526 g
  • lente uitjes, fijngesnipperd 4 bs
  • Koriander, fijngesneden 20 g
  1. Bereidingswijze

    -Vermeng de rijst met 6,5 liter water en Kippenbouillon in gastronormbak.

    -Plaats in de combi-steamer op 100% stoom, 100°C., gedurende 40min.

    -Vermeng het kippenfilet in blokjes met het currypoeder

    -Verhit de PHASE en kleur hierin het kippenvlees aan.

    -Voeg de champignons, rode paprika en groene boontjes toe tot en bak kort verder.

    -Voeg 1 liter water, Kippenbouillon, Kokosmelk, kurkuma, SOLO Culinair, Gember en Asian Pesto toe en breng het geheel aan de kook.

    -Laat zachtjes sudderen tot het vlees gaar is.

    -Werk het geheel af met de tomatenblokjes, lente-ui en koriander.

    -Serveer met de rijst.