Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereidingswijze


De wereldkeuken is kleurrijk, trendy en gezond. Met enkele inspirerende basisingrediënten kan je snel een eigen signatuur drukken op klassiekers, zoals dit eenpansgerecht met kip en curry-kokos.

...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    • Vermeng de rijst met 6,5 liter water en Kippenbouillon in gastronormbak.
    • Plaats in de combi-steamer op 100% stoom, 100°C., gedurende 40min.
    • Vermeng het kippenfilet in blokjes met het currypoeder
    • Verhit de PHASE en kleur hierin het kippenvlees aan.
    • Voeg de champignons, rode paprika en groene boontjes toe tot en bak kort verder.
    • Voeg 1 liter water, Kippenbouillon, Kokosmelk, kurkuma, SOLO Culinair, Gember en Asian Pesto toe en breng het geheel aan de kook. Laat zachtjes sudderen tot het vlees gaar is.
    • Werk het geheel af met de tomatenblokjes, lente-ui en koriander.
    • Serveer met de rijst.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu