Chinese Kip met curry-kokos, groenten en rijst (snel klaar)

Ingrediënten
Bereidingswijze
-
water 6.5 l
-
kippenfilet, in blokjes van 3 op 3 cm 5 kg
-
Parijse Champignons, in vieren gesneden 1.5 kg
-
Rode paprika, in reepjes 1 kg
-
kokosmelk 1 l
-
tomaten in blokjes 526 g
-
lente uitjes, fijngesnipperd 4 bs
-
Koriander, fijngesneden 20 g
-
Knorr Asian Selection Curry Saus 2.25 l
-
geblancheerde extrafijne bonen 1 kg
Bereiding
-
Bereidingswijze
Vermeng de rijst met water en kippenbouillon in gastronormbak.
-Plaats in de combi-steamer op 100% stoom, 100°C., gedurende 40min.
-Verhit de PHASE en kleur hierin het kippenvlees aan.
-Voeg de champignons, rode paprika en groene boontjes toe tot en bak kort verder.
-Voeg kokosmelk, Gember en Asian Pesto toe en laat sudderen tot alles gaar is.
-Voeg de Currysaus toe en breng op temperatuur.
-Werk het geheel af met de tomatenblokjes, lente-ui en koriander.