Ingrediënten
Civet van hert met espuma van aardappel
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Civet van hert
![](/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/packshot/knorr-fonds-de-cuisine-bruine-fond-6-x-1-kg/packshot.png/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.140.140.jpeg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/koude-sauzen/8720182299093_BE.H.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Primerba Tijm.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Primerba Knoflook 340 g.jpg)
Espuma van aardappel
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/aardappelproducten/5411100643106NL.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/bouillon/8720182316912_NL.png)
Ingrediënt naam
Civet van hert
-
stoofvlees van hert 1.8 kg
-
vetstof 10.0 ml
-
uiringen 150.0 g
-
wortels 225.0 g
-
gezouten spekreepjes 225.0 g
-
rode wijn 450.0 ml
-
water 900.0 ml
-
laurierblaadjes 3.0 st
-
kruidnagel 3.0 st
-
mengeling van bospaddenstoelen, vers of diepvries 900.0 g
Espuma van aardappel
-
water 300.0 ml
-
boter 50.0 g
-
Solo Professional Koken & Opkloppen 200.0 ml