Menu

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Couscous

Garnituur

  • zoete aardappel 1.0 kg
  • olijfolie
  • peper en zout
  • lente-uitjes fijngesnipperd 100.0 g
  • komkommer 250.0 g
  • platte peterselie 200.0 g

Opmaak

Bereiding

  1. Couscous

    • Doe de Knorr Taboulé in een kom en vermeng deze met het water en de olijfolie.
    • Zet de taboulé voor tenminste één uur afgedekt in de koelkast.
  2. Garnituur

    • Schil de zoete aardappels en snijd ze in grove stukken.
    • Meng ze met wat olijfolie en kruid ze met zout en peper.
    • Rooster de gesneden aardappels gedurende ca. 20 min op 185°C in de oven.
    • Snijd de lente-ui in ringetjes en het groene gedeelte in fijne julienne, en zet deze op wat ijswater.
    • Snijd de komkommer in schuine partjes en pluk de platte peterselie.
  3. Opmaak

    • Schep de couscous in de disposable bowls.
    • Verdeel de geroosterde aardappel, komkommer, lente-ui ringetjes, zwarte boontjes en de geplukte peterselie over de couscous.
    • Maak de salade af met de pompoen spaghetti, lente-ui groen, shiso purper blaadjes.
    • Verpak de Hellmann's Dressing Yoghurt in een apart disposable bakje.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu