Couscous salade met geroosterde zoete aardappel en yoghurt dressing (delivery)

Ingrediënten
Couscous salade met geroosterde zoete aardappel en yoghurt dressing (delivery)
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Couscous

Garnituur
Opmaak

Ingrediënt naam
Couscous
-
water 1.0 l
-
olijfolie
Garnituur
-
zoete aardappel 1.0 kg
-
olijfolie
-
peper en zout
-
lente-uitjes fijngesnipperd 100.0 g
-
komkommer 250.0 g
-
platte peterselie 200.0 g
Opmaak
-
pompoen spaghetti 200.0 g
-
Shiso purper 5.0 g
-
zwarte bonen uit blik 200.0 g
Bereiding
-
Couscous
- Doe de Knorr Taboulé in een kom en vermeng deze met het water en de olijfolie.
- Zet de taboulé voor tenminste één uur afgedekt in de koelkast.
-
Garnituur
- Schil de zoete aardappels en snijd ze in grove stukken.
- Meng ze met wat olijfolie en kruid ze met zout en peper.
- Rooster de gesneden aardappels gedurende ca. 20 min op 185°C in de oven.
- Snijd de lente-ui in ringetjes en het groene gedeelte in fijne julienne, en zet deze op wat ijswater.
- Snijd de komkommer in schuine partjes en pluk de platte peterselie.
-
Opmaak
- Schep de couscous in de disposable bowls.
- Verdeel de geroosterde aardappel, komkommer, lente-ui ringetjes, zwarte boontjes en de geplukte peterselie over de couscous.
- Maak de salade af met de pompoen spaghetti, lente-ui groen, shiso purper blaadjes.
- Verpak de Hellmann's Dressing Yoghurt in een apart disposable bakje.