Eendenborst met maderasaus

Ingrediënten
Eendenborst met maderasaus
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Eendenborst
Maderajus

Ingrediënt naam
Eendenborst
-
eendenborst 10.0 st
-
vetstof 50.0 ml
Maderajus
-
sjalot, fijngesnipperd 4.0 st
-
olijfolie 30.0 ml
-
madera 8.0 dl
-
Knorr Professional Natural Demi-Glace 10.0 dl
Bereiding
-
Eendenborst
Reinig de eendenborsten en snijd ze in aan de vetkant. Verhit de Phase en kleur hierin de eendenborsten snel aan. Laat afkoelen. Verpak vacuüm en gaar 15 minuten op 76°C met stoom, koel snel terug. -
Maderajus
Stoof de sjalotten in de olijfolie, blus met de madera en laat voor de helft inkoken. Voeg de Demi Glace toe en laat even opkoken. Breng op smaak met peper en zout. Bind met de sausbinder en verpak de saus voor afkoeling.