Fine-champagnesaus
In deze fine-champagnesaus zit geen champagne. Het zijn de champignons en cognac die de show stelen in deze wildsaus. Voor een nog exclusievere saus kun je truffel toevoegen.
.jpg)
Ingrediënten
Fine-champagnesaus
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze




Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
room 300.0 ml
-
cognac 40.0 ml
Bereiding
-
Bereidingswijze
- Breng de Knorr Professional Kippenjus Vloeibaar, Knorr Professional Demi-Glace Vloeibaar, de room, de cognac en de Knorr Primerba Champignon aan de kook.
- Voeg al roerend de Knorr Fonds de Cuisine Bruine Roux toe en laat gedurende 5 min zachtjes koken.