Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereiding


De bal is rond ... net als deze kroketjes op basis van 2 soorten asperges en The Vegetarian Butcher™ NoChicken Chunks.


...

Bereiding

 1. Bereiding

  • Reinig de asperges en kook ze gaar in water (houd het kookwater apart). Snijd de aspergepunten af en houd deze apart. Snijd de rest van de asperges in kleine blokjes.
  • Stoom de The Vegetarian Butcher™ NoChicken Chunks gedurende 15 min op 100°C. Snijd de The Vegetarian Butcher™ NoChicken Chunks in kleine blokjes. Verhit de vetstof en bak er de The Vegetarian Butcher™ NoChicken Chunks krokant in aan en koel deze snel terug.
  • Neem 450 ml van het aspergewater en breng dit aan de kook met de room, de Knorr Primerba Tuinkruiden en de Knorr Professional BIO Groentebouillon Poeder.
  • Voeg al roerend de Knorr Fonds de Cuisine Blanke Roux toe en laat het geheel zachtjes koken tot de gewenste binding is bekomen, voeg de aspergeblokjes en de The Vegetarian Butcher™ NoChicken Chunks hieraan toe en stort deze in een geoliede plaat. Laat deze 1 nacht afgedekt opstijven.
  • Vorm van de opgesteven massa kroketjes met behulp van een kleine ijsschepper. Haal deze eerst door het losgeklopt eiwit en daarna door de panko. Frituur de kroketjes tot goudbruin op 180°C.
  • Meng de mosterdsla samen met de in 2 gesneden aspergepunten en de Hellmann’s Dressing Fijne Kruiden-Bieslook. Plaats het slaatje op een bord en dresseer er de kroketjes bij.
  • Serveer eventueel wat extra Hellmann’s Dressing Fijne Kruiden-Bieslook als dip voor de kroketjes.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu