Gegrilde Zeebaars met Mediterrane dips en dijgerechten

Ingrediënten
Gegrilde Zeebaars met Mediterrane dips en dijgerechten
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Gegrilde Vis

Romige Tzatziki


Tartaar von rode biet


Gerookte baba ganoush

Zesty ranch


Geglaceerde wortels
Ovenaardappelen

Gegrilde groenten

Ingrediënt naam
Gegrilde Vis
-
hele zeebaars 2.5 kg
-
zwarte peper 1.0 g
-
gehakte knoflooktenen 5.0 g
-
tijmblaadjes 2.0 g
Romige Tzatziki
-
Griekse yoghurt 100.0 g
-
geraspte komkommer 100.0 g
-
olijfolie 5.0 g
Tartaar von rode biet
-
kappertjes 20.0 kg
-
Amora mosterd Dijon 1025 gr 40.0 g
-
dille, gehakt 3.0 g
-
rode bietensap 75.0 ml
Gerookte baba ganoush
-
gegratineerde aubergine 2.0 st
-
tahini 100.0 mg
-
gerookte paprika 2.0 kg
-
olijfolie 50.0 ml
-
zout 2.0 g
-
zwarte peper 1.0 g
Zesty ranch
-
geraspte limoenschil 1.0 st
-
crème fraîche 100.0 g
-
karnemelk 100.0 ml
-
uipoeder 5.0 g
-
gehakte knoflooktenen 3.0 g
-
dille, gehakt 1.0 g
Geglaceerde wortels
-
wortels 500.0 g
-
suiker 50.0 g
-
boter 50.0 g
-
tijmblaadjes 1.0 n/a
Ovenaardappelen
-
gekookte krieltjes 500.0 g
-
boter 50.0 g
Gegrilde groenten
-
seizoensgroenten, geblancheerd 2.0 kg
-
olijfolie 100.0 ml
-
gehakte knoflooktenen 3.0 g
-
tijmblaadjes 3.0 g