Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereidingswijze


De saté is typisch Indonesische streetfood – perfect voor op de grill of barbecue. Voor deze vleesspiesjes kun je zowel mager als doorregen rundvlees gebruiken.   

...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    • Meng de Knorr Professional Liquid Concentrate Rund, Knorr Professional Specerijenpuree Paprika, Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook, Hellmann's Vinaigrette Sjalot Rode Ui en Knorr Collezione Italiana Tomatino tot een homogene massa.
    • Meng de marinade samen met de sneetjes rundvlees.
    • Verdeel het vlees over de spiesjes.
    • Bak of gril tot de saté gaar is.
    TIP: Gebruik je houten satéprikkers? Week ze dan eerst in koud water. Zo vermijd je dat ze verbranden op de grill.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu