Gemarineerde runderspiesjes of saté manis
De saté is typisch Indonesische streetfood – perfect voor op de grill of barbecue. Voor deze vleesspiesjes kun je zowel mager als doorregen rundvlees gebruiken.

Ingrediënten
Gemarineerde runderspiesjes of saté manis
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze





Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
rundsvlees 1.0 kg
-
satéstokjes of spiezen 10.0 st
Bereiding
-
Bereidingswijze
- Meng de Knorr Professional Geconcentreerde Bouillon Rund, Knorr Professional Specerijenpuree Paprika, Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook, Hellmann's Vinaigrette Sjalot Rode Ui en Knorr Collezione Italiana Tomatino tot een homogene massa.
- Meng de marinade samen met de sneetjes rundvlees.
- Verdeel het vlees over de spiesjes.
- Bak of gril tot de saté gaar is.
TIP: Gebruik je houten satéprikkers? Week ze dan eerst in koud water. Zo vermijd je dat ze verbranden op de grill.