Menu
Punten
Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Steenbolk

Garnituur

Saus


Steenbolk of steenwijting moet zeer vers ingekocht en geserveerd worden. Het visvlees is kort houdbaar. Deze visvariant wordt ook veel gebruikt om te frituren en als lekkerbekje verkocht te worden.

...

Bereiding

  1. Steenbolk

    Meng de panco met de Knorr Professional Specerijenpuree Curry in de magimix.
    Smeer de bakplaat in met Phase, bestrooi met zout en peper en leg de filets op elkaar op de bakplaat.
    Bestrijk de bovenkant met de Phase en strooi er de currypanco overheen.
    Gaar de vis in de hete luchtoven van 160°C, 8 à 10 min. of tot een kern van 75°C.

  2. Garnituur

    Breng het water met de Phase en de Knorr Professional GeconcentreerdeBouillon Groentenaan de kook, stoof hierin de aardappel en groenteblokjes en bind af met de maïzena.
  3. Saus

    Breng het water met de Solo Professional Classique aan de kook. Zet het vuur laag en voeg al roerend de Knorr Hollandaise Saus toe met een garde. Laat 5 min. zachtjes koken, voeg de Knorr Primerba Tuinkruiden toe, haal de pan van het vuur en roer er de boter door.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu