Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Rijst koken

  • Chorizo 300 g
  • saffraan 5 g
  • water 1 l
  • olijfolie 50 ml
  • ui, in ringen 80 g
  • ronde rijst 500 g
  • bouchot mosselen 300 g

Garnituur

  • doperwten 211 g
  • Langoustines, middelgrote 200 g
  • kipfilet 1500 g
  1. Rijst koken

    Los de Knorr Gevogeltebouillon op in water en voeg de Knorr Specerijenpuree Curry en Knoflook en de saffraan toe, breng aan de kook en zet opzij. Snijd de uien fijn en laat ze slinken. Doe de rijst en de chorizo erbij en giet de bouillon erover. Laat 20 minuten koken. Voeg op het einde de mosselen toe en zet opzij.

  2. Garnituur

    Laat de doperwten op z’n Engels koken en zet opzij.

    Pel de langoustines en bewaar de staarten.

    Snack de kipfilets en bewaar ze

  3. Opmaak

    Laat de resterende bouillon inkoken en breng op smaak. Voeg de Solo Culinair toe, laat zacht inkoken tot aan het opdienen en zet opzij.

    Dresseer de paëlla met de garnituren harmonieus in een glazen kom en overgiet met saffraanbouillon.