Gevulde kwartel met cantharellen en flageolets
Met dit stoofpotje blijft u in het wildseizoen. Verras uw gasten met flageolets, een vergeten groente en een perfecte combinatie met cantharellen.

Ingrediënten
Gevulde kwartel met cantharellen en flageolets
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding


Ingrediënt naam
Bereiding
-
cantharellen 600.0 g
-
vetstof 20.0 ml
-
ganzenlevers 50.0 g
-
kwartels, ontbeend 10.0 st
-
sjalot, fijngesneden 60.0 g
-
Wortelen in schijfjes 200.0 g
-
water 500.0 ml
-
flageolets 600.0 g
-
peper en zout
Bereiding
-
Bereiding
Bak 200 gram cantharellen aan in Phase. Kruid ze met peper en zout, laat ze afkoelen en snijd ze klein.
Snijd de ganzenlever in blokjes. Bak ze in een hete pan krokant aan. Vermeng ze met de gebakken cantharellen tot een farce.
Leg de ontbeende kwartels open en kruid ze met peper en zout. Verdeel de farce erover, bind ze op en kleur ze aan in Phase.
Stoof in een cocotte de sjalot en wortel aan in Phase. Blus af met het water en los de Kippenbouillon er al roerend in op.
Voeg de rest van de cantharellen en de flageolets toe. Meng de Primerba Gefruite Ui met Spek hierdoor. Plaats hierop de voorgebakken kwartels.
Dek de pan af en gaar 15 minuten in een voorverwarmde over van 220°C.