Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereiding

  • champignonschijfjes 375 g
  • cognac 40 ml
  • witte wijn 225 ml
  • Sint-Jacobsnootjes 800 g
  • aardappelpuree 1 kg
  1. Bereiding

    • Verhit de Phase with Butter Flavour en stoof er de champignons in aan.
    • Blus met de cognac en flambeer.
    • Blus met de witte wijn en laat voor de helft inkoken.
    • Voeg de Knorr Professional Visfumet en de Solo Professional Culinair toe en breng aan de kook.
    • Voeg al roerend de Knorr Professional Droge Fonds Schaaldieren Fumet toe en breng aan de kook.
    • Voeg al roerend de Knorr Fonds de Cuisine Blanke Roux toe en laat 5 minuten zachtjes koken om de binding te bekomen.
    • Verhit wat Phase with Butter Flavour en kleur er kort de sint Jakobsnootjes in aan.
    • Snij de sint-jakobsnootjes doormidden en verdeel ze over de schelpen.
    • Spuit de puree op de rand van de schelp.
    • Verdeel de saus over de schelpen.
    • Gaar op 180°C gedurende 10 minuten.
    • Glaceer eventueel nog even onder de salamander.