Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereiding

  • sjalot, fijngesneden 75 g
  • witte wijn 150 ml
  • Knorr Fonds de Cuisine Blanke Roux 65 g
  • prei, in brunoise 250 g
  • brunoise van wortelen 250 g
  • Scampi, rauw gepeld 800 g
  • aardappelpuree 1 kg
  1. Bereiding

    • Kook de brunoise van groenten gaar in gezouten water en koel af.
    • Verhit de Phase with Butter Flavour en stoof er de fijngesneden sjalot in aan.
    • Blus met de witte wijn en laat voor de helft inkoken.
    • Voeg de Knorr Professional Visfumet en de Solo Professional Culinair toe en laat opkoken.
    • Voeg al roerend de Knorr Fonds de Cuisine Blanke Roux toe en laat 5 minuten zachtjes koken om de binding te bekomen.
    • Voeg de voorgekookte brunoise van groenten toe aan de saus.
    • Verhit wat Phase with Butter Flavour en kleur er kort de scampi’s in aan.
    • Spuit de puree op de rand van de schelp.
    • Verdeel de saus over de schelpen.
    • Gaar op 180°C gedurende 10 minuten.
    • Glaceer eventueel nog even onder de salamander.