Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereiding

  • goudbrasem 10 st
  • eiwit 1 l
  • zeezout 10 kg
  • venkel 6.67 st
  • ras el hanout kruiden
  • limoen 2 st
  1. Bereiding

    Maak degoudbrasem schoon. Laat de schubben zitten. (Deze zorgen ervoor dan het eiwitmengsel goed plakt) Sla het eiwit op en vermeng het met het zeezout, de ras el hanout en limoenrasp. Snijd de venkel doormidden. Duw een halve knol in de buikholte van de goudbrasem. Zet de vissen op de Big Green Egg-baksteen en modelleer het eiwitmengsel er omheen. Verwarm de Big Green Egg met een platte setter ertussen tot 170⁰C. Bak de dorades in circa 40 minuten gaar.

    Verwijder voorzichtig de zoutkorst en serveer.