Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereiding voor 1 gastronormplaat

Bereiding

  1. Bereiding voor 1 gastronormplaat

    • Stoom de groenten beetgaar.
    • Snijd de aardappelen in schijfjes.
    • Schik alles samen in een gastronormbak.
    • Meng de melk, de culinaire room, de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook, de Knorr Primerba Tijm, de helft van de kaas en de Knorr Bereiding voor Terrines, Soufflés, Gratins tot een homogene massa.
    • Giet over de groenten en aardappelen, en strooi er de rest van de kaas over.
    • Zet in een oven van 165°C tot alles gaar is.  
    TIP: Je gratin van vergeten groenten nog feestelijker maken? Schik je groenten per kleur en wissel ze af.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu